F

 

L

 

O

 

R

 

E

 

N

 

T

 

I

 

N

 

A

Cu siguranta ca nici numele oamenilor nu sunt intamplatoare asa cum nimic nu este intamplator in Univers.

Sunt foarte Fericita pentru tot ce am, tot ce am facut, tot ce fac, toti oamenii pe care ii cunosc si tot ce primesc in fiecare clipa.

Cea mai importanta valoare pe care o am este Libertatea. Libertatea inseamna pentru mine sa fii tu insuti.

Si pentru ca am primit foarte multe lucruri, incurajari, zambete, sfaturi, coaching, mentorare, iubire, lectii, exemple de la Oameni, vreau sa dau si eu cat pot de mult oamenilor prin Coaching.

Pe plan profesional am urmarit intotdeauna sa am Rezultate cat mai bune posibil. Astfel am parcurs un liceu de matematica – fizica, o facultate in cadrul Institutului Politehnic si o facultate in cadrul Academiei de Studii Economice. Apoi dupa cele 2 profesii, de inginer si economist, am continuat cu profesia de evaluator imobiliar. Aceasta profesie a devenit pasiunea mea si mi-a adus cele mai multe satisfactii si cele mai bune rezultate. Cea mai mare parte a carierei mele profesionale, 20 de ani, s-a desfasurat in cadrul sistemului bancar. Si pentru ca cred foarte mult in capacitatea oamenilor de a-si transforma viata, de cativa ani merg pe drumul numit dezvoltare personala si Coaching.

Cred in afirmatia ca totul in Univers este Energie. Tocmai de aici provine si capacitatea omului de a-si transforma viata si de a influenta mediul inconjurator.

Imi place sa fac tot timpul ceva Nou, sa invat ceva in plus, sa ma perfectionez, sa adaug ceva la cunostintele si preocuparile mele. Astfel  cautand raspunsuri la intrebarile  Cum functioneaza mintea? Si Cum poti schimba ce gandesti?, am inceput sa studiez NLP (Neuro Linguistic Programming) si am o certificare emisa de American Union of NLP. De asemenea sunt membru certificat in John Maxwell Team unde am studiat si studiez permanent tot ce reprezinta Coaching.

Au fost si incercari care au condus la Transformarea mea.  Desi greu de crezut acum, a fost o perioada, destul de lunga, in care credeam ca altcineva este responsabil pentru fericirea mea, pentru felul in care ma simt, pentru bucuria de a fi, de a da, de a primi, pentru increderea in mine, pentru problemele care apar, pentru ce nu se rezolva. A fost o perioada grea si dureroasa care m-a stors de energie si putere. Si pentru ca nu puteam sa mai continui asa si stiam ca exista mai mult decat atat, ca exista altceva decat ceea ce eu experimentam, am inceput sa caut un raspuns. Si da am cautat si am gasit oameni, carti, resurse, raspunsuri care m-au ajutat sa-mi schimb total modul de a gandi si sa-mi transform viata.

Am avut Incredere deplina ca voi depasi acea stare si voi afla. Acum stiu cu toata fiinta mea ca noi suntem responsabili pentru tot ce se intampla in viata noastra. Si noi suntem responsabili pentru fericirea noastra.

Si pentru ca fiecare din noi are un mediu in care se simte foarte bine, pentru mine acest mediu este Natura cu copacii, florile, apa, aerul, soarele. Natura este locul de unde venim si unde ne ducem. Natura este darul lui Dumnezeu pentru noi.

Viata este drumul catre Adevar. Vrem sa stim, sa cunoastem, sa aflam. Avem aceasta sansa si pana la final toti aflam adevarul.

Pe scurt FLORENTINA.